Aktuality

Jaké jsou hlavní výhody kotle Logamax plus GB062

Kotel Logamax plus GB062, vyráběný společností Buderus (která je součástí skupiny Bosch Thermotechnik), je kompaktní kombinovaný plynový kotel, který kombinuje vytápění a ohřev teplé vody.

19.03.2024 celý článek

Stacionární kondenzační kotle Buderus

Stacionární kondenzační kotle Buderus jsou vysoce účinné a úsporné zdroje tepla pro vytápění a ohřev teplé vody. Nabízejí řadu výhod, včetně:

12.12.2023 celý článek

Nástěnné kondenzační kotle Buderus

Nástěnné kondenzační kotle Buderus jsou moderní a účinné kotle, které splňují nejpřísnější emisní normy. Kotle jsou ideální pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody v obytných domech a bytech.

29.11.2023 celý článek

Efektivní využití spalného tepla

Kondenzační kotle Buderus představují efektivní řešení jak ušetřit poplatky za energie. Kondenzační kotle oproti kotlům klasickým využívají spalného tepla ve spalinách, a tak dosáhnou maximální účinnosti při spalování zemního plynu. Dále minimalizují spotřebu elektrické energie.

08.06.2023 celý článek

Kondenzační kotel Buderus vám ušetří třetinu nákladů

Neplaťte za energie více než musíte. Pořiďte si kondenzační kotel Buderus, který ušetří minimálně třetinu nákladů na vytápění rodinného domu.

01.05.2023 celý článek

Tepelné čerpadlo oceníte v zimě i v létě

Tepelné čerpadlo dokáže pracovat reverzně, což znamená, že v zimě slouží jako zdroj tepla a v létě naopak jako zdroj chladu. Skládá se ze dvou takzvaných modulů – venkovního a vnitřního. Tyto moduly jsou spojeny potrubím s teplonosnou látkou.

05.12.2022 celý článek

Plynové kondenzační kotle Buderus

Hledáte pro váš dům ten správný plynový kotel? Obraťte se touto cestou na naši firmu, která vám naši odborníci poradí s vhodným výběrem kondenzačního kotle. Kotel vám také namontujeme a navrhneme ideální řešení.

09.11.2022 celý článek

Tepelné čerpadlo Logatherm WPLS.2

Vážení zákazníci, pokud hledáte spolehlivé tepelné čerpadlo pro váš dům, rádi bychom vám představili tepelné čerpadlo typu WPLS, které je unikátní svým děleným řešením. Tepelné čerpadlo se skládá ze dvou modulů, venkovního a vnitřního. Ty jsou dále spojeny potrubím s teplonosnou látkou. Kompaktní rozměry venkovního modulu umožňují montáž tohoto tepelného čerpadla téměř kamkoliv.

04.09.2022 celý článek

Bazénový výměník tepla pro solární systém

Vážení zákazníci, moderní solární kolektory značky Buderus nabízejí spolehlivé a účinné řešení ohřevu vody díky solární energii, která šetří životní prostředí, stejně jako peněženku.
Značka Buderus má více než 30-ti letou zkušenost se solární technikou, díky tomu nabízí široký sortiment solárních kolektorů, zásobníků a veškerého příslušenství.

29.08.2021 celý článek

Kondenzační kotel zajistí teplo v celém domě

Chtěli byste si pořídit kondenzační kotel? Obraťte se touto cestou na firmu Setop s.r.o., kde vám naši odborníci poradí s vhodným výběrem kondenzačního kotle, který vám také namontujeme a navrhneme ideální řešení. Naše firma nabízí kondenzační kotle značky Buderus, která má v oblasti spojené s vytápěním dlouholeté zkušenosti a v současné době nabízí širokou škálu kondenzačních kotlů.

29.08.2021 celý článek

Proč si pořídit deskové otopné těleso?

Desková otopná tělesa Buderus Logatrend se rychle a snadno montují. Na zeď se připevňují inteligentním systémem Buderus. Jejich vedení trubek je nenápadné a téměř neviditelné. Otopná tělesa Buderus Logatrend mají také velmi dobré regulační chování s téměř až 5% úsporou energie oproti běžných otopným tělesům. Jejich údržba a čištění je velmi snadná a nenáročná.

29.08.2021 celý článek

Tepelné čerpadlo Logatherm se vyplatí

Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete tepelná čerpadla Logatherm, které přinesou vaší domácnosti značnou úsporu. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat. Naši odborníci z firmy Setop s.r.o. Vám zodpoví veškeré Vaše otázky.

29.08.2021 celý článek

Kotel na spalování suchého dřeva Logano

Vážení zákazníci, rádi bychom vám představili ocelový kotel na spalování dřeva Logano S171. Tento kotel je určen pro spalování suchého dřeva metodou zplyňování, kterou se dosahuje vyšší účinnosti než u běžného hoření.

29.08.2021 celý článek

Teplovodní kotel Logano S825L

Sháníte kotel, který by byl vhodný pro spalování lehkého topného oleje, zemního nebo zkapalněného plynu tak i pro řepkového oleje? Takový je teplovodní kotel Logano S825L o jmenovitých výkonech od 0,65 do 19,2 MW. Tento kotel je vhodný jak pro S s možností kombinace pro ohřev TV.

29.08.2021 celý článek

Otopná tělesa Buderus

Hledáte kvalitní otopná tělesa, na která je spoleh a mají dlouhou životnost? V tom případě bychom vám rádi představili otopná tělesa Buderus, která vynikají svojí vysokou kvalitou a variabilitou. Jedná se o desková otopná tělesa Buderus Logatrend, která jsou k dispozici v mnoha různých provedeních a lze si z nich vybrat přesně taková, která budou odpovídat vašim přáním a požadavkům.

29.08.2021 celý článek